NieuwsAanbiedingenFietsdragersFietsaccessoiresBromfietsaccessoiresHistorieOver onsSleutelservice HomeContactLinks
Fietsen
Electrische Fietsen
Scooters
Bromfietsen
Scootmobielen
Occasions
Schaatsen
Vuurwerk

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische scootmobiel. Veel berijders genieten al van hun vrijheid op dit stille en milieuvriendelijke vervoersmiddel. Lekker genieten op een veilige snelheid en ook nog een behoorlijke afstand kunnen afleggen: dat typeert de scootmobiel
Toch blijkt in de praktijk dat te veel scootmobielrijders na aankoop ontevreden zijn of zich onveilig voelen. Dit heeft in enkele gevallen met de kwaliteit van de scootmobiel te maken, maar in de meeste gevallen met de betrouwbaarheid van de leverancier. Want wat gebeurt er als u eens pech heeft met uw scootmobiel, of als u met een lekke band ergens stil komt te staan?

Om te garanderen dat u zorgeloos kunt rijden en genieten met uw scootmobiel adviseren wij dat u zich voor de aankoop eerst het volgende afvraagt:
1. Zit de leverancier bij u in de buurt? (binnen een straal van 15 km.)
2. Kent u de leverancier persoonlijk of staat hij goed bekend in de omgeving?
3. Heeft u de mogelijkheid om het product thuis te testen?
4. Is de leverancier deskundig op het gebied van onderhoud en reparaties?
5. Hoe staat hij bekend met betrekking tot service?
6. Regelt hij uw WA verzekering voor u en monteert hij het kentekenplaatje?

De oplossing: een scootmobiel via uw tweewielerspecialist!
Bij meer dan 150 erkende rijwielzaken in Nederland, waaronder tweewielerspecialist Joop van Voorthuizen, is sinds kort het sportieve assortiment Freerider scootmobielen verkrijgbaar. Voor het eerst is er een lijn scootmobielen ontwikkeld die niet alleen uitblinkt in veiligheid en rijcomfort, maar ook een genot is om naar te kijken. Op een Freerider geeft u mensen het nakijken!

Naast de scootmobielen van Freerider bieden wij sinds kort ook de Khargo rollator aan. De chique Khargo heeft een zachte ruime zitting met een degelijk ruggesteun. Dit maakt uw pauzes extra plezierig. U kunt de Khargo op twee manieren bedienen: met één hand waarbij de handgrepen aan één gesloten zijn, of met twee handen waarbij de handgrepen uit elkaar staan. De Khargo is in één handomdraai opvouwbaar. Geen rollator kan zich meten aan uw Khargo.

Kom u eens langs in onze ruime tweewielerspeciaal voor vrijblijvend advies over en een proefrit met onze Freerider scootmobielen of Khargo rollators. Ook een demonstratie bij u thuis is altijd mogelijk, neemt u daarvoor even telefonisch contact met ons op!