NieuwsAanbiedingenFietsdragersFietsaccessoiresBromfietsaccessoiresHistorieOver onsSleutelservice HomeContactLinks
Fietsen
Electrische Fietsen
Scooters
Bromfietsen
Scootmobielen
Occasions
Schaatsen
Vuurwerk

Derbi schakelbromfietsen
Met de oogstrelende, sportieve en technisch zeer vooruitstrevende producten blijft Derbi koploper op het gebied van sportieve bromfietsen. Voor een greep uit onze collectie gebruikte scooters en bromfietsen klikt u hier.

Derbi Senda R X-treme
X-treme in technologie, X-treme in betrouwbaarheid, X-treme in gevoel. Ontdek de mogelijkheden van de Senda R X-treme zelf. Vanaf de introductie zet Derbi, met de Senda modellen, de toon in het 50cc schakel segment. Opnieuw ziet het model er mooier uit dan ooit, de nieuwe kleurencombinaties geven goed aan dat DERBI de trend blijft bepalen. De Senda R X-treme, voor als jij Off-Road het verschil wil maken.

Derbi Senda SM X-race / SM X-treme
Bij Derbi kennen we de eisen van competitie en toptechnologie. We weten dat we niet op onze lauweren kunnen rusten, en laat dat nu net de bestaansreden zijn van de Senda SM X-treme. Want we laten er bij Derbi geen twijfel over bestaan: alleen met een leiderspositie en een perfect product nemen we genoegen. Met de SM X-treme hebben we dan ook een grote technologische sprong vooruit gemaakt, aan jou om te ontdekken hoe groot …

Derbi Senda SM D.R.D. Edition
Met de SM DRD Edition drijft Derbi het supermotard plezier tot aan de limiet van het asfalt.  Een perfecte machine die een oplossing biedt voor alle eigenschappen die tot nu toe eigen waren aan modellen met een grotere cilinderinhoud of competitiemachines.  De SM DRD is het resultaat van de onbetaalbare ervaring die Derbi heeft opgedaan op het hoogste competitieniveau.  Durf jij hem tot aan de limiet te drijven?

Derbi GPR50 Racing
Geen half werk, nee alleen de uiterst betrouwbare 50cc Derbi motor kennen we reeds. Verder is alles nieuw aan deze 50 cc brommer, maar u mag hem gerust een 50cc motor noemen.
De ruggengraat wordt gevormd door een aluminium boxframe met in het hart een aluminium gietstuk waarop de aluminium achterbrug is bevestigd. Alles is nieuw, dus ook de centraal geplaatste uitlaat, de led achterlichten, de in de spiegels geïntegreerde richtingaanwijzers, de geventileerde 300 mm voorremschijf met radiaal geplaatste remklauw met dubbele remzuigers ….
Maar het moet niet alleen high tech zijn, het moet er ook goed uitzien. De scherpe lijnen geven aan dat hier de trend gezet is voor het 50cc schakelsegment. De scherpe lijnen zijn terug te vinden bij alle nieuwe sportmotoren!