NieuwsAanbiedingenFietsdragersFietsaccessoiresBromfietsaccessoiresHistorieOver onsSleutelservice HomeContactLinks
Fietsen
Electrische Fietsen
Scooters
Bromfietsen
Scootmobielen
Occasions
Schaatsen
Vuurwerk

 

                                            

Scooters en bromfietsen zijn vanouds al ongekend populair bij de jeugd. Vooral door de supersportieve bromfietsen van Derbi zal dat voorlopig gelukkig ook wel zo blijven. Als gevolg van de toenemende drukte in het verkeer ontdekken echter steeds meer mensen het gevoel van vrijheid die een scooter of bromfiets biedt. Hebt u weleens uitgerekend hoeveel tijd er verloren gaat in de dagelijks terugkerende files of met het wachten op bushaltes en tochtige perrons? Natuurlijk kunt u dan de fiets pakken, maar lang niet iedereen kan of wil dat. Voor deze mensen is de afstand te groot of ze willen niet moe en bezweet op het werk of thuis aankomen. Er is duidelijk behoefte aan een sneller, comfortabeler en ook voordeliger alternatief. Gek genoeg bestaat dat alternatief allang: de scooter of bromfiets als ideaal vervoermiddel voor woon-werkverkeer.

Hieronder geven wij u via een korte introductie een beeld van de mogelijkheden op scootergebied. Voor onze bromfietsen van onder andere Derbi klikt u hier en een greep uit onze collectie gebruikte scooters en bromfietsen vindt u hier. U zult ontdekken dat wij zowel voor jong als oud aantrekkelijke modellen in onze winkel hebben staan. Kom dus eens langs om gewoon een kijkje te nemen of voor vrijblijvend advies. U bent altijd van harte welkom!

 

Peugeot
Peugeot is in Nederland hét merk dat zowel voor jong als oud ontzettend veel te bieden heeft. Met Kisbee met zijn sportieve karakter, de strakke en gestroomlijnde Speedfight 3 en de ultrasportieve Jet Force blijft Peugeot dé trendsetter op het gebied van sportieve scooters. Voor het woon-werkverkeer biedt Peugeot de Ludix Pro met 14inch wielen voor extra comfort. En de Tweet met zijn 16inch wielen voor een extra comfort  in het drukke stadsverkeer. Verder heeft Peugeot met de Viva City sixties een scooter in huis waarmee ze een vette knipoog geven naar "the good old days". Als laatste maken ze met de Elystar als compacte GT het assortiment compleet.

Sym
Sym zet haar technische kennis in om kwalitatief hoogstaande motorvoertuigen te vervaardigen die duurzaam, praktisch en stijlvol zijn. Met de compacte MIO heeft Sym een ultra modern vormgegeven scooter met een knipoog naar de retro stijl. De MIO is voorzien van alle hedendaagse luxe en heeft als uitblinker een stille, krachtige maar vooral ook zuinige 4 takt motor. Met de Allo haalt Sym het echte retrorijden in huis. Een echte trendy "custom" scooter met stoere en robuuste vormen, die mooi afgewerkt zijn met chroom. Naast al dat retro geweld heeft Sym de Fiddle2 een scooter die elegantie en klasse uitstraald. Sym heeft ook sportievere modellen zoals de Orbit 2 . Dit is een multifunctionele scooter die met zijn 12" wielen zorgt voor een perfecte wegligging. De Jet 4 is een van de meest sportieve modellen uit de Sym serie, Let vooral eens op het originele design van de koplamp en het digitale dashbord. Sym maakt de collectie compleet met de Symphony welke uitermate geschikt is voor de lange afstand rijder. De 16"wielen zorgen voor soepel en aangenaam rijgedrag.